Support

    februar 8, 2023

    Kirstine skal bringe dansk bibliotekssoftware til Oslo

    Kirstine Marie Riis-Westergaard er ansat som Senior Implementation & Support Consultant for Library & Learning i softwarevirksomheden Systematic, der står bag bibliotekssystemet Cicero.

    Cicero, der anvendes af alle danske folke- og skolebiblioteker, tager nu sine første spæde skridt på norsk jord, hvor Oslo kommunes folkebiblioteker har valgt systemet til at være den bærende løsning i deres digitale univers. Hertil bliver det Kirstine Riis-Westergaards opgave at implementere, uddanne og supportere de norske kunder.

    ”Kirstine har værdifuld erfaring som bibliotekar fra både Norge og Danmark. Hun er en branddygtig formidler, og hendes kendskab til arbejdsgangene på de norske folkebiblioteker er et stort aktiv for alle parter i processen,” siger Johnni Brobak Nielsen, Senior Service Desk Manager i Systematic.

    Kirstine har været bibliotekar i Danmark på Greve Bibliotek og på norske Sola Bibliotek, og hun har studeret og arbejdet i Norge i knapt 7 år. Med indsigt i Cicero samt de norske bibliotekers rutiner og behov er Kirstine godt rustet til at agere bindingsled mellem bibliotekerne og Systematic.

    ”Jeg har selv erfaret, hvor vigtigt det er at have et godt og brugervenligt it-system, der understøtter det daglige arbejde. Som bibliotekar i Danmark stiftede jeg positivt bekendtskab med Cicero, og jeg glæder mig til at give mine norske fagfæller samme solide system – selvfølgelig tilpasset deres kontekst,” siger hun.

    Kirstine Marie Riis-Westergaard tiltrådte stillingen d. 1. februar 2023.